Slider

DESPRE NOI

Domeniul nostru principal de activitate este importul și comercializarea materialelor geosintetice, a parapetelor metalice pentru siguranța stradală și a structurilor metalice modulate pentru poduri și podețe. De asemenea, experiența noastră ne-a împins spre dezvoltare, astfel că societatea noastră comercializează gabioane și saltele de gabioane, saci din geotextil, materiale pentru parcări și terase înierbate, cofraje ușoare din pvc.

Înființată în 2011, Badom Geotex s-a născut din pasiune și din dorința de a propune o idee inovativă, prea puțin prezentă în România.
Am pornit având un obiectiv principal bine definit și anume de a ne diversifica de concurenții deja prezenți și mult mai experți.

Mai mult…

Pe lângă serviciile noastre de import și comercializare a materialelor de construcții pentru infrastructură, BADOM GEOTEX S.R.L asigură lucrări de montare a parapetelor metalice pentru siguranța stradală, a structurilor modulate pentru poduri și podețe și a structurilor pentru parcuri fotovoltaice, cu utilaje și echipe specializate.

Obiectivul nostru este să ne putem mândri cu șosele sigure în România!

DE CE SĂ NE ALEGI?

Am dat mereu dovadă de promptitudine, seriozitate, dorință de a îmbunătăți fiecare proces și de a oferi mereu un serviciu de calitate superioară clienților noștri. Din dorința de a oferi mai mult și de a face un pas înainte, din 2013 asigurăm lucrări de montare a parapetelor metalice pentru siguranța stradală, a structurilor metalice modulate pentrun poduri și podețe și a structurilor pentru parcuri fotovoltaice, cu utilaje și echipe specializate.

Aceste detalii, extrem de semnificative, ne-au permis să devenim mai mult decât un importator de materiale geosintetice și parapet metalic. Am reușit să devenim un partener de încredere pentru toți clienții noștri, bazându-ne mereu pe corectitudine și respect.

Idei simple, eficiente și cu rezultate în scurt timp: materiale de calitate superioară certificate conform legislației din România, consultanță tehnică, servicii complete și sigure. Am propus producători internaționali, din Italia sau Germania, care ne puteau garanta calitatea și tempestivitatea livrărilor.

Începând cu anul 2014 suntem certificați SR-EN ISO 9001/2015
Ai intrebări? Ia legătura cu noi! | CONTACT