MATERIALE COMERCIALIZATE

Domeniul nostru principal de activitate este importul și comercializarea materialelor geosintetice, a parapeților metalici pentru siguranța stradală și a podurilor și podețelor metalice modulate. De asemenea, experiența noastră ne-a împins spre dezvoltare, astfel că societatea noastră comercializează gabioane și saltele de gabioane,  saci din geotextilmateriale pentru parcări și terase înierbate, cofraje ușoare din pvc.

Materiale geosintetice

Geotextil nețesut: cu masă între 80 – 2000 g/mp, din polipropilenă sau poliester, fibre virgine sau reciclate. Se livreaza la lățimea solicitată de client pâna la maxim 6,5 m, pentru optimizarea consumului de material.

Parapete metalice

Parapet pentru siguranța stradală, din oțel zincat, cu montaj pe acostament, poduri/zid de sprijin și separarea traficului, tip N2, H1, H2, H3, H4, în conformitate cu SR EN 1317. Parapeții stradali sunt produși în Italia, dețin Crash Test și toate documentele de calitate conform legislației în vigoare.

Poduri și podețe metalice

Structuri modulate, autoportante, din tablă ondulată de oțel zincat, cu deschidere pana la 11,00 m, fiind disponibile mai multe tipuri de secțiuni. Podețele metalice sunt produse în Italia, dețin toate documentele de calitate conform legislației în vigoare.

Gabioane și saltele de gabioane

Sunt confecționate din plasă cu ochiuri hexagonale 8 x 10, sârmă puternic zincată, fir 2,7mm/3mm, dublu răsucită, cu sau fără plastifiere. Gabioanele și saltelele sunt produse în Italia și sunt certificate CE.

Geomembrane

Geomembrane cu grosimi 0,5 – 3 mm, netede sau texturate pe una sau ambele fețe.

Ai intrebări? Ia legătura cu noi! | CONTACT